Over onze dorpswinkel

De ViVo dorpswinkel van Jan en Aldi Linders-De Boer is een uitstekende winkel met een warm en gastvrij personeel. Het assortiment is zeer goed georganiseerd en biedt een scala aan producten van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen. De winkel is altijd schoon en netjes en de klantenservice is uitstekend. Ik ben erg blij met deze winkel en raad het aan iedereen aan die op zoek is naar een goede winkelervaring.

Jan Linders en Aldi De Boer zijn een passievol echtpaar die onze ViVo dorpswinkel met veel enthousiasme bestieren. Hun bijdrage aan de gemeenschap gaat verder dan alleen het runnen van een winkel; ze zijn bekend om hun beroemde “potsode” snoeppotjes die ze zelf maken. Dankzij hun creativiteit en liefde voor bakken, hebben ze deze snoeppotjes tot een begrip gemaakt in de gemeenschap. Hun toewijding om de klanten tevreden te stellen en de hoge kwaliteit van hun producten zijn slechts enkele redenen waarom de winkel zo populair is onder de lokale bevolking. Kortom, Jan en Aldi zijn een waardevolle aanwinst voor onze gemeenschap en een voorbeeld voor ondernemers overal.

ViVo Super Jan en Aldi Linders-De Boer – Xokum

Jan en Aldi bieden er van alles aan; veel bekende artikelen, maar ook de minder bekende “Fancy Briketten“, “Fancy Smelt“, “Pink Links” en Xokumse schurk krast” en “potsodes. Ze hebben regelmatig speciale acties, zoals de originele kartonnen bouwplaten van de Mercury, Gemini en Apollo ruimtevaartcapsules (gratis bij een gezinsverpakking potsodes). Ook hebben ze nog de complete ViVo serie van het stripblad Prins Valiant, weliswaar weggeborgen veilig in een kluis.

Advertentie

Onze supermarkt is de laatst overgebleven ViVo winkel van Nederland.
We hebben nog voorraad en bouwplaten uit 1980! Ons aanbod zuivel, groente en fruit is wel vers.

ViVo Super Linders-De Boer Xokum

“ViVo deelt de lakens uit!”
Jan en Aldi Linders-De Boer
Hoofdweg 42
6791 DV Xokum
telefoon 02889 00209

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.