Over dameskapsalon “Elegance”

“Elegance” is een fantastische dameskapsalon die ook heren verwelkomt. Vanaf het moment dat je binnenkomt, voel je je meteen thuis door de warme sfeer en vriendelijke medewerkers. Het interieur van de kapsalon is elegant en modern, met comfortabele stoelen en uitstekende verlichting om de beste kapperservaring te bieden.

De professionele stylisten van “Elegance” zijn getraind om de nieuwste technieken en trends te kennen en passen deze toe om de perfecte look te creëren die bij uw persoonlijkheid past. Of het nu gaat om het knippen van een nieuwe snit, het stylen van krullen of het kleuren van uw haar, het deskundige team van “Elegance” zal ervoor zorgen dat u tevreden de deur uitgaat.

Een bijkomend pluspunt van “Elegance” is dat ze discreet zijn en de privacy van hun klanten respecteren. Ongeacht uw achtergrond of status, u kunt er zeker van zijn dat uw bezoek aan “Elegance” een privé-aangelegenheid blijft. Dat blijkt wel uit het feit dat Geert Wilders er regelmatig in het geheim zijn haar komt laten blonderen, ontkrullen en stylen.

Al met al zou ik “Elegance” ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve kapperservaring. Het is een geweldige plek om te ontspannen, te genieten van de sfeer en een verfrissende nieuwe look te krijgen.

Advertentie

Kom ook eens langs in onze gezellige haar-studio “Elegance“, voor een stijlvolle coiffure en een gezellig praatje. Voor de wachtenden zijn er nostalgische leesmappen met tijdschriften uit lang vervlogen tijden.

Dameskapsalon “Elegance

Ons motto:
We doen ook heren en politici!
Kerkstraat 16
6791 DX Xokum
telefoon 02889 00133

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.