Over slijterij “H&H Hamerslag”

Bent u op zoek naar uw favoriete speciaalbiertje of een bijzondere wijn, maar heeft u geen idee waar u het kunt vinden? Zoek dan niet verder, want Hilde en Henk Hamerslag van de gelijknamige slijterij hebben het vast wel in voorraad!

Hun zaak is niet zomaar een slijterij. Het is de oudste en grootste familieslijterij van heel Xokum, en dat merkt u meteen wanneer u er binnenkomt. U wordt hartelijk ontvangen door Hilde en Henk, die altijd voor u klaarstaan om u te adviseren en te helpen bij het maken van uw keuze.

Of u nu op zoek bent naar een speciaalbiertje voor een gezellige avond met vrienden, of een mooie fles wijn om cadeau te geven, zij hebben het allemaal. En dat voor een eerlijke prijs, want bij hen staat kwaliteit en klanttevredenheid voorop.

Slijterij H&H Hamerslag - Xokum

Kom gerust eens langs in deze sfeervolle slijterij aan de Dorpstraat 30 in Xokum, of bel hen op 02889 00208. Zij kijken ernaar uit om u te helpen bij het vinden van uw favoriete drankje en om uw dorst te lessen!

Advertentie

Wij hebben de oudste en grootste familieslijterij van heel Xokum.
Uw favoriete speciaalbiertje hebben we dus vast wel in voorraad.

Slijterij “H&H Hamerslag”

Hilde en Henk Hamerslag

Ons motto: “Wij lessen al uw dorst!
Dorpstraat 30
6791 DT Xokum
telefoon 02889 00208

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.